Проведено тактичні навчання з пожежної охорони та цивільної оборони метрополітену

Нещодавно на станції «Театральна» Святошинсько-Броварської лінії у рамках річного плану було проведено нічні пожежно-тактичні навчання з пожежними підрозділами міста та гірничо-рятувальним загоном по підвищеному виклику. Учасники навчань відпрацьовували навики гасіння умовної пожежі потягу, що прибув по першій колії.

В навчанні були задіяні 130 працівників ГУ МНС України в м. Києві та 20 одиниць техніки, 30 працівників гірничо-рятувального загону та 4 автомобілі МНС України. Від метрополітену в навчаннях брали участь 40 працівників станції. Штаб аварійно-рятувальних робіт було розгорнуто у підземному переході станції. Передбачені план-конспектом завдання були відпрацьовані в повному обсязі.

Також наприкінці березня в нічний час на станції «Шулявська» Святошинсько-Броварської лінії було проведено тактико-спеціальні навчання з цивільної оборони, у яких прийняли участь 50 працівників метрополітену. В ході навчання було відпрацьовано ввідні на хімічну та радіоактивну атаку з закриттям станційних затворів та застосуванням протигазів. Від служби воєнізованої пожежної охорони в навчаннях прийняли участь 3 працівники.

КП «Київський метрополітен»
metro.kiev.ua

Запись опубликована в рубрике Метро Киева, Киевский метрополитен. Добавьте в закладки постоянную ссылку.